This is a placeholder of 3D Flash Slider. Feel free to put in any alternative content here.

Despre Noi

Daca sunteti aici inseamna ca apreciati in mod deosebit niste servicii de calitate, care aduc valoarea adaugata unei afaceri, care ajuta la dezvoltarea acesteia, obtinand in acelasi timp reduceri de costuri.

DV Digital Promotions a fost infiintata de o echipa de entuziasti ai IT-ului din Romania cu o experienta vasta de peste 10 ani de activitate in diverse domenii IT de pe piata din Romania . DV Digital Promotions este construita pe o fundatie de excelenta in inginerie. Nu ne axam doar pe detaliile tehnice ci gandim strategic despre intregul ciclu de viata al unui sistem, extensibilitate si mentenabilitate.

Rolul nostru este de a contribui la cresterea afacerii dumneavoastra folosindu-ne experienta si propunand cele mai bune solutii in scopul cresterii eficientei si a productivitatii, de a asigura stabilitatea afacerii dvs oferind servicii garantate contractual din punct de vedere al securitatii, al protectiei informatiei si al operarii eficiente si neintrerupte, oferind continuitate intr-un domeniu cu o continua miscare a resurselor umane si punandu-va la dispozitie personal certificat, calificat si cu experienta.

Contribuim la reducerea costurilor prin eficientizarea componentei IT, furnizarea de solutii si prin punerea in slujba dumneavoastra a cunostintelor noastre in scopul negocierii sau oferirii celor mai bune contracte pentru comunicatii sau echipamente. Intr-un cuvant suntem specialistii de cere are neevoie afacerea dumneavoastra.

Mediul de afaceri competitiv de astazi necesita cele mai inalte niveluri de productivitate ale angajatiilor sai. Angajatii depind de accesul la aplicatii pentru a-si desfasura activitatea. Numarul de sisteme, aplicatii, si complexitatea infrastructurilor it a mediilor corporatiste, sunt in continua crestere. Oferim servicii de securitate si administrare pentru zeci de utilizatori finali. Bazati-va pe solutia noastra de outsourcing it pentru a ajuta compania dumneavoastra sa ramana in top. Am dezvoltat cele mai eficiente si cele mai bune practici care costa mai putin decat abordarile tipice in-house.

Oferim la cheie solutii complete de mentenanta retea si o gama larga de servicii care includ recuperare de date, asset management, consultanta IT, mentenanta.

Proiecte:

image Manuale-Service.ro
image BijuMagazin.ro
image Repair-Manual.info